Користимо колачиће и друге технологије на веб страници како бисмо осигурали њену поузданост, сигурност и пратили њен рад. У ту сврху прикупљамо информације о корисницима, њиховом понашању и уређајима. Изаберите „Подешавања“ за детаље и прилагођавање употребе колачића. Ако забраните све колачиће, користићемо само основне колачиће.
Pre nego što upakujete i pošaljete vertikalni sokovnik na servis, evo jednostavnog načina da vidite da li je to uopšte potrebno. U mnogim slučajevima, jedini problem je oštećeni magnet. Ovo se lako…
Začepljeno sito je najčešći razlog za loše performanse sokovnika. Održavanje sita čistim će omogućiti Vašem sokovniku da radi kao nov, i minimizira naprezanje motora. Ovi saveti će obezbediti dug…
Nakon ceđenja, šteta je baciti sva ta zdrava vlakna. Možete puno toga uraditi sa njima. U ovom članku ćemo Vam pokazati kako da napravite bujon od povrća koristeći pulpu.
Najčešći kvar na sokovniku je lom sita, što je obično posledica jeftinih materijala ili loše konstrukcije. Svi sokovnici koje prodajemo prolaze stroge testove kvaliteta, tako da ovo nije problem.…
Ponekad odustajemo od sokova zbog pripreme sirovina. Seckanje, piling, uklanjanje stabljika - sve ove stvari samo nam oduzimaju vreme koga često nemamo dovoljno. U stvari, možda ćete samo dodavati…
Ananas se, zbog svojih dugih vlakana, smatra jednom od najtežih sirovina za ceđenje. Odnosno, kako kada. Nekada je moguće ceđenje bez problema. Kako cediti da ne zagušite sokovnik?
Da li ste među onima koji smatraju da se organsko voće i povrće osim etikete ne razlikuje od konvencionalno gajenih plodova? Ono je svakako tretirano sa različitim mineralnim đubrivima i…