###message
Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

Savetnik ishrane

Mi smo ovde da Vam pomognemo! Da li želite da prilagodite vaš životni stil i počnete živeti mnogo zdravije? Da li želite da smanjite težinu? Hajde da proverimo naš on-line savetnik ishrane. Upotrebite kontakt formular u desnoj koloni i uskoro možete očekivati naš odgovor. Bićete obavešteni putem e-maila o odgovoru na Vaše pitanje. Očekujemo Vaša pitanja!

Zdrav život nije bauk

kako najbolje oprati sokovnik sano 707

Nakon svake upotrebe delovi sokovnika koji dolaze u dodir sa voćem/povrćem se peru ispod mlaza vode uz pomoć četkice koja ide uz aparat. Ukoliko se pojavljuju naslage osušenih ostataka soka kao i naslage biljnih pigmenata, potrebno je delove potopiti u rastvor vode i limuntusa ili sirćeta. U našoj sekciji magazin smo detaljnije objasnili kako se sokovnici održavaju. Evo nekoliko korisnih tekstova: 

https://www.eujuicers.rs/magazin/4-saveta-za-odrzavanje-sokovnika-cistim 

https://www.eujuicers.rs/magazin/kako-temeljno-ocistiti-sokovnik 

https://www.eujuicers.rs/magazin/4-najcesce-greske-koje-mogu-unistiti-vas-sokovnik

 

prikazati ceo odgovor sakriti ceo odgovor
Autor: dragan

Dobar dan, g-dine, g-djo...interesuje me kako da predjem na zivu...nekuhanu hranu. Velika mi je zelja da koristim sveze voce i povrce...nekuhano i sveze cedjene sokove. Iz toga razloga planiram kupiti sokovnik za hladno cedjenje sokova preko eujuicers. Najvise bih cedila psenicnu travu, pa gledam koji juicer da kupim. Ako imate SAVET za mene kako najbrze i najlakse da predjem na sirovu hranu.
Unapred vam se zahvaljujem,
Ljiljana Andjelkovska

Poštovana Ljiljana,

Ako želite da koristite sveže voće i povrće u Vašoj ishrani, najbolje je da se odlučite za horizontalni sokovnik Sana EUJ-707 By Omega.

Ovaj sokovnik omogućuje odlično ceđenje problematičnog lisnatog i tvrdog korenastog povrća kao i ceđenje pšenične trave. Kod ceđenja trave preporučujemo da ju cedite u kombinaciji sa šargarepom ili jabukom. Time se poboljšava ukus i znatno olakšava sokovniku ceđenje trave koja je jedna od najzahtevnijih sirovina za ceđenje. Sokovnik takođe izvrsno cedi različite vrste voća.

Kod ceđenja voća treba biti oprezan jer učestalim pijenjem sokova u kojima preovladava voće, može podići nivo šećera u krvi što svakako nije poželjno.

Ovaj sokovnik ima i dodatne mogućnosti o čemu je detaljno napisano na stranici https://www.eujuicers.rs/sokovnik-sana-euj-707-by-omega-hrom

Postavili smo 14 vlastitih video recenzija koje pokazuju šta sve može ovaj sokovnik.

 

Vaš Eujuicers

prikazati ceo odgovor sakriti ceo odgovor
Autor: Ljiljana (43)
Ukupno 2 pitanja