###message

Zašto EUJUICERS?

Zašto kupovati u EUJUICERS

Ko smo?


Zanima nas sve u vezi ceđenja i svežih sokova. Radimo maksimalno da bi ste imali dovoljno informacija i ukoliko odlučite da pripremate sveže sokove, pomoćićemo Vam u svakom slučaju. Nije bitno da li cedite na ručnom sokovniku ili nekom koji ste kupili u prodavnici elektro aparata - tu smo za Vas.

Svima nam je poznat osećaj kad se odlučimo za kupovinu nečega - pregledavamo stotine informacija, tražimo iskustva od kupaca i nikako da budem bliže cilju. Nakon čitanja raznih superlativa o pojedinim proizvodima počinjemo sumnjati da li je taj proizvod sa druge planete. Neki prodavci su sposobni da Vam ponude brda i dolina samo da kupite kod njih. To od nas neočekujte. Ako ste odlučili da kupite kvalitetan sokovnik, potrudićemo se da Vam pomognemo u odabiru . Ako sumnjate u njegovo korišćenje, radije odložite kupovinu. Bila bi to uzaludna investicija ako aparat stoji negde u ormaru ili hvata prašinu na polici...

O tome se radi! Nećemo komunicirati sa Vama kao sa kupcem već kao sa partnerom jer imamo zajedničku ideju - povremeno cediti svež sok i tako doprineti našem telu malo zdravlja.

Da bi ste imali bolji pregled, neprestano pripremamo nove recenzije, testove, poređenja sokovnika. Trudimo se rezultate prikazati realno i bez ulepšavanja. Ukratko takva je realnost i odluka je samo na Vama.

Počeli smo se interesovati za sokovnike još 1992. godine kada je u svetu vladao legendarni sokovnik Champion iz SAD. Iako se ovaj sokovnik i dalje prodaje u gotovo ne izmenjenom stanju, dosta se toga promenilo u ovoj oblasti. Na tržištu se pojavilo puno sokovnika - neki bolji, drugi gori. Mnogi su već zaboravljeni. Naša ponuda se neprestano menja jer samo tako možemo biti aktuelni. Stalno tražimo nove sokovnike i upoređujemo njihov kvalitet, količinu soka...

Naš cilj je ohrabriti Vas da počnete cediti i da otkrijete fantastičan ukus svežeg soka. Usput ćete telu dati ono što traži. Jer što se bolje osećamo, to je naš život lepši.

 

Naše usluge?

  1. 14 dana mogućnost isprobavanja
  2. Garancija najniže cene
  3. Ekspresna isporuka do 48 časova na Vašu adresu
  4. Neprestana asistencija telefonom ili e-mailom

14 dana mogućnost isprobavanja

Nije moguće jednostavno reći da je neki sokovnik najbolji. Svaki ima svoje za i protiv i pre svega naši ukusi su različiti. Ako dakle nakon kupovine shvatite da sokovnik ne odgovara u potpunosti Vašim željama, svakako nas kontaktirajte i to ćemo rešiti. Sigurno nije problem vratiti sokovnik i dobićete punu cenu nazad, ali ako ste ozbiljno odlučili u vezi ceđenja, sigurno ćemo zajedničkim snagama izabrati aparat koji će Vam najviše odgovarati.

 

Garancija najniže cene

Našli ste bolju ponudu? Javite nam i uradićemo nešto po tom pitanju. Na internetu ćete naći na spekulante koji nemaju robu na stanju, nisu sposobni da isporuče i samo čekaju na Vašu porudžbinu. Tek tada počinju tražiti na sve moguće načine robu (većinom i kod nas). Prihvatamo dakle samo ozbiljne ponude a ne gore navedene. Garancija cene se ne odnosi na aparate koje nemamo u ponudi, na stanju ili su to ponude na aukciji.

Ekspresna isporuka do 48 časova na Vašu adresu

Naručeni aparat ćemo Vam poslati kurirskom službom na Vašu adresu za najkasnije 48 časova.

Neprestana asistencija telefonom ili e-mailom

Ako trebate neki savet, informaciju, konsultaciju ili instrukciju za korišćenje kupljenog aparata, tu smo za Vas. Za kontakt možete koristiti naš kontaktni formular, e-mail rs‌‌M‌‌eujuicers.com ili nazvati naše brojeve telefona 021 828 604, 064 64 555 44

Kontakt Formular

EUJUICERS SRB, d.o.o.

Dr. Janka Gombara 98,
21211 Kisač,
Srbija

 

 

Fiksni tel.: +381 (0)21 828 604
Mobilni tel.: +381 (0)64 64 555 44
E-pošta: rs@eujuicers.com

Primanje porudžbina preko e-trgovine: svaki dan 24 sata
Radno vreme i izdavanje robe:

ponedeljak - četvrtak 8.00h - 12.00h,  13.00h - 16.00h

petak 8.00h - 13.00h