Angel nije anđeo već pravi đavo. Poštovanje stiče veoma brzo i to ne samo zahvaljujući visokom kvalitetu od nerđajućeg čelika. Kod ceđenja se korisnik nalazi u čudu gde nestaju velike količine sirovina koje stavlja u sokovnik, jer izlazi samo minimalna količina potpuno suve pulpe. Praktičan je i veći otvor za punjenje 43 mm. Čišćenje je doduše zahtevnije, ali čim uhvatite praksu, sve će biti lakše. Najveći nedostatak Angel sokovnika su posude za sok jer se sokovnik pri radi na njih oslanja i proizvode se vibracije. Međutim, proizvođač stalno usavršava sokovnik pa verujemo da će i ovo rešiti. U međuvremenu mi smo to rešili besplatno staklenom posudom.
Iskustva sa sokovnikom
Angel u osnovnoj opremi ćete najviše ceniti pre svega prilikom ceđenja svih vrsta bilja, lisnatog i korenastog povrća. Ne predstavljaju mu problem ni sveže, hrskave jabuke koje će iscediti do poslednje kapi. Ako ćete želeti da ponekad sokove od povrća zamenite za one od voća, nebrinite, Angel će iscediti npr. citruse, grožđe ili jagode. Važno je samo iscediti sirovine pojedinačno. Ukoliko se sirovine kombinuju prilikom ceđenja, može doći do začepljenja sokovnika pa će ceđenje biti naporno i manje efikasno. Takođe je potrebno imati na umu da više od litra npr. soka od narandže odjednom će biti izazov. Fino sito se posle nekog vremena začepi vlaknima pa je potrebno ponekad izvaditi ga i oprati. Prilikom ceđenja sočnog voća je vrlo koristan potiskivač sa silikonskim prstenom koji se može dokupiti u sekciji rezervnih delova. Njegovim korišćenjem olakšano je ceđenje sočnih plodova. Moguće je dokupiti i grubo sito, sa kojim se Angel menja praktično u punovredan sokovnik za voće. Tako će iscediti i zahtevnije sirovine poput bresaka, kajsija, šljiva, borovnica i malina. Borovnice i maline je dobro cediti zajedno sa jabukama zbog bolje konzistencije soka. Slaba tačka je ananas kojeg ovim sokovnikom nećete moći efikasno cediti.