###message
Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

Domaća presa za sokove Fruit Press Mini: novi aparat u e-trgovini!

Čast nam je da Vam predstavimo novu mehaničku presu za voće i povrće koja nas je prilikom testiranja prijatno iznenadila. Sa njom ćete dobiti sok i iz korenastog povrća.!

Presa Fruit Press Mini je jeftinija alternativa tradicionalnih presa i namenjena je za domaću upotrebu. U pitanju je prva ručna presa koju smo stavili u ponudu. Ako ste vlasnik bašte u kojoj su posađena voćna stabla, ili imate punu baštu ribizli ili malina, ova presa će Vam pomoći da napravite zdrav domaći sok. Cediti možete doslovno i u bašti.

domácí moštovač Fruit Press Mini

Šta je moguće cediti sa domaćom presom Fruit Press Mini?

Presa je idealna za ceđenje kako svežih, tako i prezrelih sirovina. Bez problema cedi prezrele i brašnaste jabuke i kruške koje ste uskladištili pre nekoliko meseci a sa kojima bi većina sokovnika imala problem kod ceđenja. Pored jabuka i krušaka, presa je pogodna i za bobičasto voće, grožđe, korenasato povrće i citruse.

Korišćenje ove prese za voće i povrće ne zahteva veliku snagu i naprezanje - sirovine se cede veoma lako.

Naša videorecenzija

Domaću presu smo prvi puta testirali upravo pred kamerom. Pogledajte kako će savladati ceđenje jabuka, šargarepe, narandže, maline i grožđa. Grožđu smo, doduše, morali dati drugu šansu, ali na kraju je ceđenje prošlo odlično:!

Više informacija o domaćoj presi Fruit Press Mini uz našu detaljniju ocenu naći ćete u e-trgovini.

Objavljeno: 4. Decembar 2015