Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

Sana EUJ-828 je prvi vertikalni sokovnik koji je odličan i za korenasto povrće

Kada nas klijenti pitaju da im preporučimo sokovnik, uvek ih pitamo šta će ih cediti. Generalno, vertikalni sokovnik nije naša najbolja preporuka ako planiraju cediti mnogo šargarepe. To se sada promenilo.

šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828

Sana, proizvođač najprodavanijeg Sana 707 horizontalnog sokovnika, upravo je ponudio svoj najnoviji model: Sana EUJ-828 vertikalni sokovnik. Ovaj sokovnik koristi najnoviju tehnologiju da bi napravio najbolji sok od šargarepe koji smo ikada probali. Sa finim sitom za korenasto povrće, grubim sitom za mekše voće, pa čak i čvrstim homogenizacionim dodatkom za proizvodnju sorbeta, on je kandidat za najbolji vertikalni sokovnik na tržištu.

Više informacija možete pročitati na našoj stranici proizvoda, ali neke od naših ocena uključuju:

 

Sana Juicer EUJ-828 stříbrná
Sana Juicer EUJ-828 stříbrná

Super slatki sok od šargarepe

Kao i većina vertikalnih sokovnika, Sana 828 se dobro pokazao sa voćem i bobicama. Grubo sito je od velike pomoći u tom području. Ali smo se iznenadili koliko dobro cedi šargarepu. Testirali smo identično velike šargarepe i testirali ih u nekoliko naših najprodavanijih vertikalnih sokova. Sana 828 je imala najniži sadržaj pulpe kod bilo kog testiranog sokovnika, skoro jednako čist kao i voda. Još važnije, sok je bio slađi od bilo kog drugog. Pokušali smo probati ukus na slepo s nekoliko zaposlenih u kancelariji, da vidimo da li bi mogli reći razliku između različitih čaša soka. Jedna čaša je uvek bila omiljena - Sana 828. Kako je to slađe? Nismo sigurni, ali se možda uklanjanjem skoro celokupne pulpe i kože postiže veći sadržaj soka od slatke mrkve.

 

jemné síto Sana 828
jemné síto Sana 828

Brzo čišćenje

Sana 828 ima redizajniranu komoru za ceđenje i glatko sito za ceđenje sokova bez mesta za zaglavljivanje pulpe. To čini čišćenje sita mnogo jednostavnijim. Takođe, poluga za kontrolu pulpe omogućava oslobađanje nastale pulpe na kraju ceđenja, ostavljajući manje za čišćenje.

šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828
šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828

Superiorna količina soka

Među vertikalnim sokovnicima, Sana 808 i Omega VSJ 843 su uvek rangirani kao vrhunski vertikalni sokovnici kada je u pitanju količina dobivenog soka. Vertikalni sokovnik sa širokim otvorom za umetanje sirovina ponekad daje veći prinos, ali to je zbog većeg sadržaja pulpe. Posle naknadnog proceđivanja soka, sokovnici sa širokim otvorom imaju manji prinos. U našim testovima, otkrili smo da Sana 828 odgovara prinosu Sana 808 i Omega VSJ-843. Još bolje, novi motor je bio tiši i manje sklon zaglavljivanju.

 

šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828
šnekový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-828

Konstrukcija i pouzdanost

Sana 828 je suviše nov da bi smo imali informacije o pouzdanosti. Prethodni Sana proizvodi pokazali su odličnu pouzdanost i očekujemo da novi model ima iste karakteristike. Kao i svi Sana sokovnici, proizvodi se u Južnoj Koreji, odakle potiču svi vrhunski brendovi sokovnika. Podržan je impresivnom 10-godišnjom garancijom za motor i 3 godine za delove, a servis je doživotno besplatan (kupci plaćaju samo troškove delova i polovinu troškova isporuke nakon isteka garantnog perioda).

Objavljeno: 6. Septembar 2018