Kao i uvek najviše zavisi od Vaših želja. Ako je najbitnija brzina ili aparat koristite samo povremeno, verovatno će bolji izbor biti centrifugalni sokovnik. Ukoliko je za Vas najvažnija izdašnost, bolji kvalitet i ukus soka kao i mogućnost ceđenja više različitih sirovina, tada je sporohodni sokovnik bolji izbor.
Test komercijalnih sokovnika: sporohodni Sana Horeca protiv klasičnog centrifugalnog
Snimili smo upoređujući videotest za vlasnike barova, kafića, restorana i fitnes centara. Test treba a pokaže prednosti hladnog ceđenja sa Sana Horeca 909 ili suprotno, potvrdi da je centrifugalni sokovnik sasvim dovoljan.
Šta ćete videti u videu?
U sledećih 20 minuta ćete saznati sve o razlikama između sokovnika za tzv. hladno ceđenje i centrifugalnih sokovnika. Šta će biti bolje za Vaš biznis? Da li se isplati osloniti se na dugoročnu klasiku u vidu centrifugalnog sokovnika ili na potpuno novi način ceđenja, dakle na prvi komercijalni sokovnik za hladno ceđenje?
Cedili smo kilogram šargarepe, pomorandži, jabuka, lubenice, ananasa i lisnatog povrća na sporohodnom sokovniku Sana Horeca EUJ-909 i često korišćenom centrifugalnom sokovniku. Pri tome smo ocenjivali kako se sa aparatom rukuje, merili smo izdašnost soka, utvrđivali kvalitet soka i količinu pene, a na kraju je došla i degustacija.
Koji je bolji?
VIDEO: Komercijalni sokovnik Sana Horeca protiv klasičnog centrifugalnog sokovnika
Za što kompleksniji prikaz ( i posle dobar izbor ) je sigurno najbolje sve videti vlastitim očima.
Den je radio prezentaciju na oba sokovnika ( u montaži smo spojili oba videa u jedan).
Da li Vam je potreban savet?
Ili nas pozovite na 064 64 555 44 ili 021 828 604