###message

Test komercijalnih sokovnika: sporohodni Sana Horeca protiv klasičnog centrifugalnog

Snimili smo upoređujući videotest za vlasnike barova, kafića, restorana i fitnes centara. Test treba a pokaže prednosti hladnog ceđenja sa Sana Horeca 909 ili suprotno, potvrdi da je centrifugalni sokovnik sasvim dovoljan.

Šta ćete videti u videu?

U sledećih 20 minuta ćete saznati sve o razlikama između sokovnika za tzv. hladno ceđenje i centrifugalnih sokovnika. Šta će biti bolje za Vaš biznis? Da li se isplati osloniti se na dugoročnu klasiku u vidu centrifugalnog sokovnika ili na potpuno novi način ceđenja, dakle na prvi komercijalni sokovnik za hladno ceđenje?

Cedili smo kilogram šargarepe, pomorandži, jabuka, lubenice, ananasa i lisnatog povrća na sporohodnom sokovniku Sana Horeca EUJ-909 i često korišćenom centrifugalnom sokovniku. Pri tome smo ocenjivali kako se sa aparatom rukuje, merili smo izdašnost soka, utvrđivali kvalitet soka i količinu pene, a na kraju je došla i degustacija.

horecavscentrifugal
horecavscentrifugal

Koji je bolji?

Kao i uvek najviše zavisi od Vaših želja. Ako je najbitnija brzina ili aparat koristite samo povremeno, verovatno će bolji izbor biti centrifugalni sokovnik. Ukoliko je za Vas najvažnija izdašnost, bolji kvalitet i ukus soka kao i mogućnost ceđenja više različitih sirovina, tada je sporohodni sokovnik bolji izbor.

VIDEO: Komercijalni sokovnik Sana Horeca protiv klasičnog centrifugalnog sokovnika

Za što kompleksniji prikaz ( i posle dobar izbor ) je sigurno najbolje sve videti vlastitim očima.
Den je radio prezentaciju na oba sokovnika ( u montaži smo spojili oba videa u jedan).

Da li Vam je potreban savet?

Napišite nam!

Ili nas pozovite na 064 64 555 44 ili 021 828 604 

Objavljeno: 10. Avgust 2016