Zaista pravi sokovnik "uključi i zaboravi". Samo napunite rezervoar od 2 litra sastojcima, pokrenite sokovnik i otiđite. Vakuumsko skladištenje čuva vaš sok svežim i hranljivim do 3 dana.
Samohranjenje
Zašto ubacivati svaki komad sirovina pojedinačno, kada će sokovnik to uraditi umesto vas? Samo napunite veliki automatski rezervoar od 2 litra svojim omiljenim sirovinama, uključite sokovnik i otiđite. Sistem sa dve oštrice sortira, seče i hrani sirovine u sokovniku, dajući vam vremena da radite druge stvari. Kružni otvor na poklopcu vam omogućava da ubacite druge sastojke bez otvaranja poklopca.
Vakuumsko skladištenje
Uz Sana 878 isporučuje se i naša vakuumska posuda za sok od 1500 ml. Održavajte svoj sok svež i ukusan bez gubitka bilo kakve ishrane zbog oksidacije do 3 dana. Samo gurnite poklopac i koristite priloženu pumpu da uklonite vazduh iz kontejnera. Ako se pridržavate dnevnog režima soka od celera od 500 ml, možete napraviti sok za danas, a zatim vakuumom zatvoriti dovoljno soka za naredna tri dana. Zašto cediti svaki dan kada to možete da radite samo dva puta nedeljno? U poklopac je ugrađen zgodan kalendar, tako da ćete znati koliko dugo da čuvate sok.
Kontejner za pulpu od nerđajućeg čelika
Pravo umetničko delo, naš poliran kontejner za pulpu od nerđajućeg čelika takođe praktičan. Prvo, ima mnogo veći kapacitet od malih plastičnih kontejnera za pulpu koji idu uz druge sokovnike. To znači da se nećete vratiti do sokovnika kada završi i pronaći prepunu posudu za pulpu ili sa pulpom koja se prosula na vaš pult. Drugo, ako želite da sačuvate svoju pulpu za stvari kao što su mafini, kolači ili dehidrirani krekeri, nerđajući čelik za hranu je najbolji način da to uradite.
Uključena tri sita
Većina vertikalnih sokovnika ima samo jedno sito. Sa uključena tri ekrana, Sana 878 blista u svestranosti.
- Sito za fino ceđenje soka: Ovo se koristi za dobijanje najvećeg prinosa soka na većini voća i povrća. Stotine mikro perforacija u mreži od nerđajućeg čelika obezbeđuju optimalnu količinu snage ceđenja, dajući vam najčistiji mogući sok.
- Grubo sito za ceđenje soka: Za mekše voće kao što su ananas, bobice i meke jabuke koje se mogu začepiti u finom situ za ceđenje soka, grubo sito ima veće rupe za manji pritisak i glatko ceđenje soka. Takođe je idealno ako više volite kašasti sok.
- Sorbet sito: Napravite bogat desert mešanjem smrznutih banana sa bobicama, mangom, tropskim voćem i još mnogo toga. Napravite glatki sorbet od breskve sa smrznutim breskvama. Preradite bobice za divan smrznuti led. Mogućnosti su beskonačne.