Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

5 razloga za kupovinu sjajnog sokovnika Sana 707

Kupovni sokovi se ne mogu porediti sa svežim sokom od voća ili povrća. Ako želite da uradite nešto za svoje zdravlje, onda je prvi veliki korak kupovina veoma kvalitetnog sokovnika Sana by Omega EUJ-707 koji je najprodavaniji u celoj Evropi. Ovi razlozi će Vam pojasniti u čemu je njegov kvalitet.

1) Maksimum vitamina bez pene i buke

Horizontalni sporohodni sokovnik Sana by Omega EUJ-707 je stvoren za Vas ako tražite pomoćnika sa najvećim mogućnostima iskorišćenja i maksimalno brzim čišćenjem. Sa ovim sokovnikom ćete odlično cediti voće, korenasto i lisnato povrće, začinsko bilje i pšeničnu travu. Pri niskom broju obrtaja, oko 70 u minuti, iscediće sirovine sa minimalnim gubitkom vitamina, uz to bez pene i buke. Zanimljivo je da su svi njegovi delovi izrađeni od BPA free materijala i nemaju negativne efekte na naš imuni sistem..

2) Pripremiće sladoled, orašasti puter ili bebi papu

Kupovinom modela Sana by Omega EUJ-707 dobićete ne samo kvalitetan sokovnik za voće i povrće. Ovaj fantastičan pomoćnik u sebi sadrži ravno 8 daljih funkcija i možete s njim uraditi i zahtevnije operacije. Pomoću njega možete pripremiti sladoled, sorbet, orašasti puter, dečje papice od voća, povrća ili mesa, raw hranu, testenine ili bademovo mleko. Osim toga, pomoću posebnog dodatka koji se kupuje zasebno, možete cediti ulje iz raznih semenki, orašastih plodova, kokosa ili maka.

3) Iznenađujuće lako i brzo čišćenje

Prvobitno oduševljenje nakon kupovine novog sokovnika obično veoma brzo splasne zbog komplikovanog korišćenja i dugog čišćenja. Ko bi želeo neprestano rastavljati sokovnik i boriti se sa puno malih delova? Posebno ako je čišćenje neophodno nakon svake upotrebe. Sokovnik svakako morate očistiti ali sa Sanom 707 je to puno lakše. Ovaj sjajan sokovnik ćete oprati za cca 1 minut. Time i višekratno korišćenje u toku dana ne predstavlja problem zbog brzog i jednostavnog čišćenja. Ne zaboravite - sokovi se piju zbog enzima, uvek u svežem stanju a maksimalno pola sata nakon ceđenja.

4) Životni vek duži od 10 godina

Cene kvalitetnih sokovnika se kreću od 200 € na više što mnogi mogu oceniti negativno. Istina je u stvari da sa većom cenom kupujete i dugovečnost. Premium sokovnici će izdržati i više od 10 godina. Bonus je jednostavna upotreba i korisnički servis. Takođe ćete uštediti na voću i povrću jer bolji sokovnici poput Sana by Omega EUJ-707 imaju veću iskoristljivost sirovina.

5) Organizam će iz sokova uzeti 4 x više vitamina

Ceđenje je korisno za zdravlje i ovu činjenicu ne možemo osporiti. Sok je zapravo najbolji-najlakši način za varenje-iskorišćenje vitamina. To je zbog toga što se prilikom ceđenja odvajaju nesvarljiva vlakna koja opterećuju probavni sistem i time usporavaju i ograničavaju unošenje vitamina. Da li znate da je zahvaljujući ceđenju moguće iskoristiti čak 4 x više vitamina u poređenju sa konzumiranjem čitavog voća ili povrća? Obezbedite kvalitetan sokovnik i možete biti sigurni da ste uradili maksimum za svoje zdravlje. Ovaj fantastičan sokovnik će biti Vaš verni saputnik i pomoću njega ćete pripremiti stotine litara sokova, neverovatnih kašica, ulje ...

Objavljeno: 5. Decembar 2016