Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

Centrifugalni sokovnik Vidia CJ-001: novina u e-trgovini!

U našu e-trgovinu je došao novi centrifugalni sokovnik, Vidia CJ-001!

Predstavljamo Vam novi produkt brenda Vidia koji je došao na tržište u jesen 2016. Nakon revolucionarnog Vakuum blendera, na tržište dolazi centrifugalni sokovnik CJ-001 koji možete naći u našoj e-trgovini.

Dobar kvalitet za dobru cenu - to je vizija ovog brenda. Ako ne želite investirati novac u produkte premium kvaliteta, a istovremeno ne želite proizvode koji se prodaju u mnogim prodavnicama bele tehnike, Vidia je upravo izbor koji se nalazi u sredini ponuda. Naša lična ocena? Centrifugalni sokovnik Vidia CJ-001 potpuno opravdava viziju dobrog kvaliteta za dobru cenu.

Za tradicionalno problematične sirovine poput bobičastog voća, lisnatog povrća i bilo kojih mekih plodova (prezreli kiwi, kajsije, šljive) ovaj sokovnik nije najbolje rešenje, ali to je problem i kod ostalih centrifugalnih sokovnika. Njihova tehnologija nije predviđena kao univerzalno rešenje. Sa druge strane kod ceđenja uobičajenih sirovina - jabuka, krušaka, korenastog povrća i citrusa - biće veoma uspešan!  Možete olakšati čišćenje tako što ćete delove staviti u mašinu za pranje posuđa.

Pročitajte više informacija o sokovniku na našoj detaljnijoj stranici

 

odstředivý odšťavňovač Vidia CJ-001
odstředivý odšťavňovač Vidia CJ-001
Objavljeno: 6. Decembar 2016