Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

Jesen puna inovacija: Vidia Vakuum Blender i Sokovnik Omega Cube

Ove jeseni smo predstavili dva stvarno nova produkta. Vidia vakuum blender je prvi blender koji koristi vakuumsku tehnologiju za drastično smanjenje oksidacije. Sokovnik Omega cube menja izgled tradicionalnog sporohodnog sokovnika u kompaktan i futuristički dizajn.

Vidia vakuum blender: Izvlači vazduh i čuva hranjive sastojke

Prema proizvođaču, vakuumski blender pravi značajnu razliku u ukusu, boji i konzistenciji blendiranog proizvoda. Bili smo znatiželjni da li je to stvarno tako, ili samo marketinški potez. Testirali smo Vidia blender sa jabukama, bananama i paradajzom da vidimo da li postoje razlike kada se blendira u vakuumu. Rezultati su nas stvarno iznenadili!

Vidia vakuum blender test oksidacije

U dva Vidia vakuum blendera smo stavili dve jabuke i dovoljno vode za blendiranje . Jabuke na levoj strani su blendirane uz pomoć vakuumske tehnologije, a one na desnoj strani su blendirane bez vakuuma. Bilo je jasno da vakuumsko blendiranje značajno smanjuje proces oksidacije, dobija se izraženija boja i nežnija konzistencija uz mnogo slađi i bolji ukus.

Ustanovili smo da je Vidia blender odličan aparat za pravljenje smutija i tečnih mikseva poput bebi pape, sosova i sorbeta. Sa druge strane, nije dizajniran za suve materije poput brašna i orašastih plodova. Ako tražite univerzalni blender koji može i to da radi, Vidia u tom slučaju nije najbolja opcija. Detaljan pregled o ovom blenderu imamo u našoj e-trgovini. 

Vidia vakuum blender takođe dolazi sa portabl vakuum bocom koju možete priključiti na aparat i brzo izvući vazduh. Tako možete smuti poneti sa sobom i biti sigurni da je ostao svež.

Vidia vakuumski blender je dostupan u crvenoj i srebrnoj boji.

Vidia blender
Vidia blender

Sokovnik u obliku kocke?

Novi sokovnik Omega Cube predstavlja proverenu horizontalnu tehnologiju ceđenja uz radikalan redizajn. Kada nije u upotrebi, svi delovi su uklopljeni u kompaktno kiućište. Prilikom testiranja smo ustanovili da to dobro funkcioniše uz male kompromise zbog prilagođavanja kubičnom dizajnu. Pročitajte našu recenziju o ovom sokovniku u našoj e-trgovini.

Takođe je uključen homogenizacioni dodatak za pravljenje putera, pasti i ostalih miksanih sastojaka.

Dostupan u crvenoj i srebrnoj boji.

Juice cube
Juice cube
Objavljeno: 8. Novembar 2016