###message

Omega TWIN 32: novi sokovnik sa dvostrukim zupčanikom u e-trgovini!

Nedavno smo u e-trgovinu stavili novi sokovnik Omega TWIN 32 koji je dopunio našu ponudu sokovnika sa dvostrukim zupčanikom. Da li je to sokovnik upravo za Vas?

Poznati američki proizvođač dolazi na tržište sa svojim prvim sokovnikom sa dvostrukim zupčanikom. Model Omega TWN 32 je povoljnija alternativa standardnih sokovnika sa dvostrukim zupčanikom koji su za mnoge kupce finansijski teško dostupni i unatoč brojnim prednostima često zahtevniji za korišćenje.

omega twn32
omega twn32

Jednostavnije sastavljanje i održavanje

Model omega TVN 32 je rezultat namere da se na tržište dostavi user-friendli verzija sokovnika sa dvostrukim zupčanikom. Njegov dizajn upadljivo liči na horizontalne sporohodne sokovnike i zahvaljujući tome se lakše sastavlja i čisti. Upravo ovi detalji predstavljaju najveću prednost nove Omege.

 

 

Šta ćete cediti s Omegom TWIN 32?

S Omegom ćete cediti lisnato i korenasto povrće, ali i citruse, grožđe ili jabuke. Razlika u iskoristljivosti u poređenju sa skupljim sokovnicima je pre svega kod korenastog povrća gde Omega ima slabije rezultate. Unatoč tome sokovnik nas je prijatno iznenadio i preporučujemo ga kao odličnu alternativu u slučaju kada tražite aparat pogodan za ceđenje lisnatog i lekovitog bilja.

 

 

Za koga je Omega TWIN 32 preporučljiv?

Omegu TWIN 32 možemo preporučiti korisnicima koji žele model sa dvostrukim zupčanikom a planiraju cediti na prvom mestu lisnato povrće, začinsko bilje ili mladi ječam - upravo ove sirovine će Omega savladati više nego dobro. Bićete zadovoljni i u slučaju uobičajenih vrsta voća poput jabuka, grožđa ili citrusa. Šargarepa zahteva malo više angažovanja jer je za njeno ceđenje potrebno dodatno angažovanje potiskivača kao uostalom i kod drugih sokovnika sa dvostrukim zupčanikom.

 

 

 

Naše video recenzije

Pogledajte kako je Omega TWIN prošla na našem testu. Cedili smo grejpfrut, šargarepu, jabuke, grožđe i rimsku salatu.

Više informacija o sokovniku Omega TWIN 32 uključujući i našu detaljniju ocenu ćete naći u e-trgovini

 

Objavljeno: 24. Novembar 2015