Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

Smislite ime za našu maskotu i osvojite!

Prošlo je 6 godina odkako je pokrenut web Eujuicers a ove jeseni smo došli u Srbiju da bismo bili bliže Vama jer želimo biti u stalnoj interakciji. Želimo davati vredne informacije i donositi više koristi i to na novim, usavršenijim stranicama. Zbog toga smo odlučili malo renovirati i osvežiti našu web stranicu. Otkrijte kakve pogodnosti smo pripremili za Vas i takmičite se za bolje cene i našu novu maskotu!

Više informacija, više popusta

Na novi web smo prešli početkom ovog meseca, neki od Vas su verovatno primetili promenu. Osim poboljšanog izgleda,  akcenat smo stavili na jednostavnije snalaženje - tako da uvek nađete korisne informacije.  Takođe smo poboljšali na primer dostupnost savetnika ishrane, napravili smo za Vas rezime prednosti pijenja svežih sokova te dopunili naše savete za izbor sokovnika.

Sledeća novina je mogućnost otvaranja korisničkog naloga, pomoću kojeg želimo nagrađivati naše stalne kupce - pre svega popustima.

Kako funkcioniše korisnički nalog?

S nalogom imate automatski popust  na rezervne delove i dodatnu opremu uz aparat koji ste kod nas kupili. Možete ostvariti popust i na novi aparat ili bilo šta drugo iz naše e-trgovine. Planiramo, naime, uvođenje bodovnog sistema s kojim ćete skupljati bodove za svoje kupovine, za preporuku prijateljima ili uspešno učestvovanje u našim takmičenjijma.

I upravo zahvaljujući skupljenim bodovima ćete kod nas kupovati jeftinije.

Bodovni sistem doduše još nije pušten (njegovo puštanje planiramo u prvoj polovini iduće godine), ali kupovati za bodove možete već sada - bodove ćemo Vam dodati naknadno. Dobijanje bodova u takmičenjima i kod preporuka prijateljima će biti moguće tek nakon puštanja sistema.

 

Eujuicers konačno ima svoju maskotu

Novost na webu je takođe pojavljivanje maskote Eujuicers, koja Vas prati kroz stranice. Možete je videti u magazinu, e-trgovini i za vreme porudžbine.

Ideju za izgled maskote smo našli u logu Eujuicers a na kraju smo još i napravili plišanu verziju. U proces izrade smo uključili i decu koja su imala glavnu reč kod odlučivanja o konačnom izgledu. Maskota ipak mora biti dopadljiva deci! Maskotu ćete naći u e-trgovini, ali možete je dobiti i besplatno, pri kupovini našeg poklon vaučera.

MaskotEvolution
MaskotEvolution

Smislite ime za maskotu i osvojite!

Kako se maskota zove? To još ne znamo, odlučili smo da potražimo Vašu pomoć! Danas počinje takmičenje za izbor najlepšeg imena. Svoje predloge nam napišite u formular na kraju ovog članka i to najkasnije do 30.11.

Autor najlepšeg imena će dobiti paket  koji će sadržavati plišanu maskotu, vakuumski krčag, smoothie flašu Sana i digitalnu vagu Sana. Poklon neće dobiti samo jedan od Vas. O sledećim dobitnicima će odlučivati slučajnost - nagradu u vidu plišane maskote dobiće svaki 25. predlog.

Pobednički predlog imena i ime pobednika ćemo objaviti u magazinu 3.12. Pobednici će takođe biti obavešteni putem emaila. Sa jedne email adrese je moguće poslati samo jedan predlog - višekratni predlozi će biti isključeni kao i svi vulgarni i drugi neprikladni predlozi.

Radujemo se Vašim predlozima!

 

Kontakt Formular

Objavljeno: 12. Novembar 2015