Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

Test sokovnika: Da li je bolji centrifugalni , sporohodni sa jednim svrdlom ili sa dva zupčanika?

Koji sokovnik je najbolji? Uradili smo veliki uporedni test a pobednik je ...

Često nas pitate koji sokovnik je najbolji i da li se isplati doplatiti za noviju tehnologiju u odnosu na onu koju ste već koristili. Sa druge strane ni oni najskuplji sokovnici ne garantuju da ćete biti zadovoljni. Zato smo snimili video gde možete videti rad pojedinih sokovnika.

Šta testiramo u videu?

 

U našem novom videu upoređujemo 4 različite tehnologije ceđenja: u akciji ćete videti centrifugalni, zatim vertikalni sporohodni, horizontalni sporohodni i na kraju sporohodni sokovnik sa dva zupčanika. Na svakom od njih smo cedili kilogram grožđa, ananasa, šargarepe i lisnatog povrća. Merili smo vreme, količinu soka i pulpe.

 

Koji sokovnik je pobedio?

Svaki u nečem drugom. Centrifugalni je suvereno najbrži, onaj sa dvostrukim zupčanikom nudi najveću iskoristljivost i najkvalitetniji sok, sokovnik sa jednim svrdlom jednostavnost i univerzalnost korišćenja. Osnovno pitanje prilikom izbora sokovnika je šta želite.  Ako niste dovoljno sigurni šta da izaberete, naš video će Vam pomoći da se lakše odlučite.

 

Upoređujući test različitih tehnologija: koji sokovnik je najbolji?

Još uvek niste sigurni

Pogledajte naše savete, kako izabrati sokovnik.

Ili nas pozovite na brojeve 021 828 604 ili 064 64 555 44, rado ćemo Vamo pomoći!

Objavljeno: 24. Jun 2016