sso
###message
Odabir aparata nije jednostavan i može trajati mesecima. Pozovite nas za savet. 064 64 555 44 ili 021 828 604
Zatvori prozor

"Viagra" sok?

Baš na vreme za Valentinovo, ovaj recept za sokove može postepeno povećati seksualno zdravlje i za muškarce i za žene. Prema našem stručnjaku za ishranu, osećaćete promene u roku od dve nedelje.

čerstvé šťávy a potence
čerstvé šťávy a potence

Činjenica je da uobičajena seksualna želja i performanse opadnu tokom dugih zimskih meseci. Kombinacija hladnog vremena, kratkih dana i bolesti dovodi do mnogo višeg nivoa umora za većinu ljudi. Za neke, ovo traje čak i tokom cele godine kako starimo. Ali postoji rešenje koje ne uključuje droge. Ovaj recept za sok će povećati libido i nivo potencije prirodno.

  • 2 jabuke
  • 4 stabljike celera
  • 1 cm komad đumbira

Za najbolje rezultate, pijte najmanje 500 ml dnevno. Možete ga popiti u dve doze od 250 ml ako želite. Uradite to tokom najmanje dve nedelje. Ne zaboravite da i vaš partner pije ovo, jer je učinkovit i za muškarce i za žene.

Kako to funkcioniše? Tajna je u celeru. Dok jabuke daju dobar ukus i energiju, a đumbir je prirodni antioksidans, celer ima mnoge prednosti koje uključuju:

  • Androstenon and androstenol - dva prirodna afrodizijaka koja se javljaju u celeru
  • Snižavanje krvnog pritiska i stabilizovanje protoka krvi, što dovodi do poboljšane seksualne performanse
  • Opskrbljuje vas magnezijumom, kalijumom, jodom, kalcijumom, cinkom, natrijumom i vitaminom C, B i E.

Leti možete da zamenite celer dinjom, koja ima slične osobine kao celer, ali u ukusnijem obliku.

 

VIDEO: Soka kao zamena za viagru

Za ovakav recept preporučujemo horizontalni sporohodni sokovnik kao što je Sana 707. Ova vrsta sokovnika je odlična za voće i najbolji je izbor ako planirate cediti puno zelenog povrća ili korenastog povrća. Budući da ima veliki otvor za pulpu, to je ujedno i najbolji način za ceđenje soka od celera. Sana takođe može da uradi mnogo drugih stvari kao što je mleko od orašastih plodova, sorbet, dečja hrana, testenine i puter od kikirikija.

Pored toga, za Sana 707 je sada dostupan i dodatak za ceđenje ulja koji vam omogućuje da napravite sveže hladno ceđeno ulje iz raznih semena, uključujući laneno, suncokretovo, makovo i čak iseckane orahe. Može i mlevenje celog ovsa u svežu ovsenu kašu. Specijalni paket je dostupan zajedno sa sokovnikom i presom za ulje po sniženoj ceni.

 

odšťavňovač Sana a lis na olej

Objavljeno: 11. Februar 2019