###message

"Viagra" sok?

Baš na vreme za Valentinovo, ovaj recept za sokove može postepeno povećati seksualno zdravlje i za muškarce i za žene. Prema našem stručnjaku za ishranu, osećaćete promene u roku od dve nedelje.

čerstvé šťávy a potence
čerstvé šťávy a potence

Činjenica je da uobičajena seksualna želja i performanse opadnu tokom dugih zimskih meseci. Kombinacija hladnog vremena, kratkih dana i bolesti dovodi do mnogo višeg nivoa umora za većinu ljudi. Za neke, ovo traje čak i tokom cele godine kako starimo. Ali postoji rešenje koje ne uključuje droge. Ovaj recept za sok će povećati libido i nivo potencije prirodno.

  • 2 jabuke
  • 4 stabljike celera
  • 1 cm komad đumbira

Za najbolje rezultate, pijte najmanje 500 ml dnevno. Možete ga popiti u dve doze od 250 ml ako želite. Uradite to tokom najmanje dve nedelje. Ne zaboravite da i vaš partner pije ovo, jer je učinkovit i za muškarce i za žene.

Kako to funkcioniše? Tajna je u celeru. Dok jabuke daju dobar ukus i energiju, a đumbir je prirodni antioksidans, celer ima mnoge prednosti koje uključuju:

  • Androstenon and androstenol - dva prirodna afrodizijaka koja se javljaju u celeru
  • Snižavanje krvnog pritiska i stabilizovanje protoka krvi, što dovodi do poboljšane seksualne performanse
  • Opskrbljuje vas magnezijumom, kalijumom, jodom, kalcijumom, cinkom, natrijumom i vitaminom C, B i E.

Leti možete da zamenite celer dinjom, koja ima slične osobine kao celer, ali u ukusnijem obliku.

 

VIDEO: Soka kao zamena za viagru

Za ovakav recept preporučujemo horizontalni sporohodni sokovnik kao što je Sana 707. Ova vrsta sokovnika je odlična za voće i najbolji je izbor ako planirate cediti puno zelenog povrća ili korenastog povrća. Budući da ima veliki otvor za pulpu, to je ujedno i najbolji način za ceđenje soka od celera. Sana takođe može da uradi mnogo drugih stvari kao što je mleko od orašastih plodova, sorbet, dečja hrana, testenine i puter od kikirikija.

Pored toga, za Sana 707 je sada dostupan i dodatak za ceđenje ulja koji vam omogućuje da napravite sveže hladno ceđeno ulje iz raznih semena, uključujući laneno, suncokretovo, makovo i čak iseckane orahe. Može i mlevenje celog ovsa u svežu ovsenu kašu. Specijalni paket je dostupan zajedno sa sokovnikom i presom za ulje po sniženoj ceni.

 

odšťavňovač Sana a lis na olej

Objavljeno: 11. Februar 2019