sso
###message
Odabir aparata nije jednostavan i može trajati mesecima. Pozovite nas za savet. 064 64 555 44 ili 021 828 604
Zatvori prozor

Dobar savet, kako se rešiti neprijatnog zadaha iz usta

Neprijatan zadah je delikatan problem o kome je neugodno govoriti, naročito iza leđa onoga na koga se to odnosi. Još teže je rešiti se ovog problema. Čišćenje zuba pomaže samo kratkotrajno a žvakaća guma funkcioniše samo kao privremeni manevar za maskiranje "mirisa".

"Neprijatan zadah je uzrokovan fermentacijom i truljenjem otpada od hrane koji zaostaje u našem telu." Dakle, ne može biti izgovor u lošem stanju zuba ili desni - to su samo propratne pojave uzrokovane nagomilavanjem otpadnih materija. 

jak odstranit zápach z úst?
jak odstranit zápach z úst?

Kakvo je rešenje?

Prema Normanu Walkeru osnova za smirenje ovog problema je detoksikacija zahvaljujući kojoj se odstranjuje otpad iz tela. Potrebno očišćenje će nam obezbediti svakodnevno ispijanje koktela od šargarepe i spanaća u ovom odnosu:

  • 300 g šargarepe
  • 200 g spanaća

Za dostizanje opipljivih rezultata trebalo bi piti minimalno pola litre ovog soka tokom nekoliko nedelja (idealno na prazan stomak).

Šargarepa i spanać ne samo protiv zadaha iz usta!

Kombinacija šargarepe i spanaća je poput svetog grala u odnosu na sve ostale recepte koje je sastavio čuveni doktor Walker. Snažan efekat detoksikacije koji poseduju šargarepa i spanać će u toku kure uticati na smanjenje vaših ostalih zdravstvenih problema. 

Koji sokovnik koristiti?

Probajte ovaj zdravi sok pripremiti pomoću naših kvalitetnih sporohodnih sokovnika kao što su Sokovnik Sana EUJ-707 ili Sokovnik Sana EUJ-808 , možete koristiti i sokovnike sa dvostrukim zupčanikom.

Objavljeno: 7. April 2016