###message

Dobar savet, kako se rešiti neprijatnog zadaha iz usta

Neprijatan zadah je delikatan problem o kome je neugodno govoriti, naročito iza leđa onoga na koga se to odnosi. Još teže je rešiti se ovog problema. Čišćenje zuba pomaže samo kratkotrajno a žvakaća guma funkcioniše samo kao privremeni manevar za maskiranje "mirisa".

"Neprijatan zadah je uzrokovan fermentacijom i truljenjem otpada od hrane koji zaostaje u našem telu." Dakle, ne može biti izgovor u lošem stanju zuba ili desni - to su samo propratne pojave uzrokovane nagomilavanjem otpadnih materija. 

jak odstranit zápach z úst?
jak odstranit zápach z úst?

Kakvo je rešenje?

Prema Normanu Walkeru osnova za smirenje ovog problema je detoksikacija zahvaljujući kojoj se odstranjuje otpad iz tela. Potrebno očišćenje će nam obezbediti svakodnevno ispijanje koktela od šargarepe i spanaća u ovom odnosu:

  • 300 g šargarepe
  • 200 g spanaća

Za dostizanje opipljivih rezultata trebalo bi piti minimalno pola litre ovog soka tokom nekoliko nedelja (idealno na prazan stomak).

Šargarepa i spanać ne samo protiv zadaha iz usta!

Kombinacija šargarepe i spanaća je poput svetog grala u odnosu na sve ostale recepte koje je sastavio čuveni doktor Walker. Snažan efekat detoksikacije koji poseduju šargarepa i spanać će u toku kure uticati na smanjenje vaših ostalih zdravstvenih problema. 

Koji sokovnik koristiti?

Probajte ovaj zdravi sok pripremiti pomoću naših kvalitetnih sporohodnih sokovnika kao što su Sokovnik Sana EUJ-707 ili Sokovnik Sana EUJ-808 , možete koristiti i sokovnike sa dvostrukim zupčanikom.

Objavljeno: 7. April 2016