###message
Novi Sana 878 sokovnik je stigao! Sa vakuumskom posudom od 1,5 l. Velika usipna posuda od 2 litra za najjednostavnije ceđenje sokova do sada.
Zatvori prozor

Kvalitetni sokovnici se isplate iako su skuplji!

"To je samo sokovnik", reći ćete. Zašto bi ste platili više, kada u susednoj prodavnici imaju sasvim lep sokovnik na akciji? Jeftini sokovnici su dobri ako ćete jednom mesečno cediti nekoliko jabuka ili narandži. Voće morate prethodno narezati i oljuštiti. Dobićete malo soka a ostatak popodneva ćete provesti u čišćenju svih delova sokovnika.

ovocné šťavy
ovocné šťavy

Prednosti kvalitetnih sokovnika

Svakodnevna upotreba je nezamisliva u takvim uslovima i vrlo brzo ćete izgubiti želju za ceđenjem. Sokovnici onda obično završavaju u kutiji na dnu ormara.

To može biti i potpuno drugačije - dovoljo je izabrati kvalitetan sokovnik koji se lako održava i uz to daje više soka a sposoban je cediti više vrsta voća i povrća. Takav aparat možete koristiti svakodnevno i izdržaće mnogo godina. Osim toga ima i druge prednosti:


* nijedan njegov deo ne sadrži štetan bisfenol,
* ima jednostavan i savremen dizajn,
* lako se prenosi i skladišti,
* ima produženu garanciju (do 10 godina),
* ima doživotan servis i dostupne rezervne delove.

Kvalitetan sokovnik osim toga može više od samog ceđenja. Napravićete s njim sladoled, mlečni koktel ili na primer puter od kikirikija.

ovocné smoothies
ovocné smoothies

Svaki uloženi dinar će Vam se vratiti

Kvalitetni sokovnici su skuplji, ali svaki investirani dinar će Vam se vratiti kroz ukusnije i zdravije sokove, uštedu vremena i živaca kao i vreme provedeno u čišćenju.

Uštedićete i na voću i povrću. Skuplji modeli imaju veću iskoristljivost prilikom ceđenja a za dobijanje jedne čašće često će Vam biti dovoljno za jednu pomorandžu ili jabuku manje.

Ako želite više eksperimentisati na primer sa korenastim ili lisnatim povrćem, jeftin sokovnik Vam u tome neće pomoći. Skuplji sokovnici će cediti bobičato voće kao i tropsko voće poput ananasa i kivija.

zeleninové šťavy
zeleninové šťavy

Izaberite onaj pravi sokovnik

Svako prilikom ceđenja preferira nešto drugo i zbog toga Vam ne možemo predstaviti model koji bismo proglasili za najbolji sokovnik na svetu. Međutim, možemo Vam pomoći kod izbora kvalitetnih sokovnika, onoga koji će odgovarati upravo Vašim potrebama.

Pogledajte savete kako izabrati sokovnik i saznaćete da li je za Vas bolji sporohodni sa jednim ili na primer

Sokovnik može biti tih, brz i samočisteći

Vlasnici kvalitetnih sokovnika si takođe mogu napraviti svež sok od pomorandže uz svaki doručak. Koliko god se ujutro negde žurili, horizontalni sporohodni sokovnik ćete rastaviti i oprati za tren. Pored toga, tokom rada tiho prede, pa možete cediti i u pet ujutro i nećete probuditi decu niti komšije iz susednih stanova.

Vertikalan sporohodni sokovnik opet ima sistem automatskog čišćenja koji već za vreme ceđenje neprestano čisti sito. K tome još za vreme rada možete u njega sipati vodu i tako ga na brzinu ga isprati.

 

Takvi sokovnici su na primer Sana sokovnici

 

Objavljeno: 24. Mart 2015