Користимо колачиће и друге технологије на веб страници како бисмо осигурали њену поузданост, сигурност и пратили њен рад. У ту сврху прикупљамо информације о корисницима, њиховом понашању и уређајима. Изаберите „Подешавања“ за детаље и прилагођавање употребе колачића. Ако забраните све колачиће, користићемо само основне колачиће.
Najveći razlog zašto se sokovnici ne koriste je taj što za neke ljude ceđenje soka oduzima previše vremena. Evo deset saveta kako da olakšate ceđenje soka, tako da ćete verovatnije držati sokovnik…
Ako se pravilno skladišti, sveže ceđeni sok može zadržati većinu od svog ukusa i hranjiva čak 48 sati. Evo četiri saveta za produženje trajanja svežine soka.
Ribizle su jedna od najzahtevnijih sirovina za ceđenje sokova zbog visokog sadržaja pektina. Pokušali smo ih cediti u svim glavnim tipovima sokovnika. Evo šta smo saznali.
Pre nego što upakujete i pošaljete vertikalni sokovnik na servis, evo jednostavnog načina da vidite da li je to uopšte potrebno. U mnogim slučajevima, jedini problem je oštećeni magnet. Ovo se lako…
Začepljeno sito je najčešći razlog za loše performanse sokovnika. Održavanje sita čistim će omogućiti Vašem sokovniku da radi kao nov, i minimizira naprezanje motora. Ovi saveti će obezbediti dug…
Nakon ceđenja, šteta je baciti sva ta zdrava vlakna. Možete puno toga uraditi sa njima. U ovom članku ćemo Vam pokazati kako da napravite bujon od povrća koristeći pulpu.
Najčešći kvar na sokovniku je lom sita, što je obično posledica jeftinih materijala ili loše konstrukcije. Svi sokovnici koje prodajemo prolaze stroge testove kvaliteta, tako da ovo nije problem.…
Ponekad odustajemo od sokova zbog pripreme sirovina. Seckanje, piling, uklanjanje stabljika - sve ove stvari samo nam oduzimaju vreme koga često nemamo dovoljno. U stvari, možda ćete samo dodavati…
Ananas se, zbog svojih dugih vlakana, smatra jednom od najtežih sirovina za ceđenje. Odnosno, kako kada. Nekada je moguće ceđenje bez problema. Kako cediti da ne zagušite sokovnik?
Da li ste među onima koji smatraju da se organsko voće i povrće osim etikete ne razlikuje od konvencionalno gajenih plodova? Ono je svakako tretirano sa različitim mineralnim đubrivima i…
Verovatno ne postoji univerzalnije, zabavnije, brže i zdravije jelo kao što je smuti. Nisu važne godine, čime se bavite, kakvu ishranu praktikujete, da li se bavite sportom ili ne - svež,…