Користимо колачиће и друге технологије на веб страници како бисмо осигурали њену поузданост, сигурност и пратили њен рад. У ту сврху прикупљамо информације о корисницима, њиховом понашању и уређајима. Изаберите „Подешавања“ за детаље и прилагођавање употребе колачића. Ако забраните све колачиће, користићемо само основне колачиће.
Ako se pravilno skladišti, sveže ceđeni sok može zadržati većinu od svog ukusa i hranjiva čak 48 sati. Evo četiri saveta za produženje trajanja svežine soka.
Mladu pšenicu možete prilično lako cediti . A zašto biste to radili? Jer samo jedna čašica predstavlja dobar deo ishrane za Vaš organizam. A takođe i zato što je sok mnogo zabavniji kada pokušate sve…
Kada lekar pacijentu objasni zašto mu prepisuje određeni lek i kako će delovati u njegovom telu, dokazano je da će lečenje biti uspešnije. Ovo se takođe odnosi na dodatke prehrani i svu hranu,…
Koji je najvažniji faktor pri odabiru sokovnika? Nekima je jednostavnost upotrebe. Za druge je to brzina ceđenja. Bistri sok se takođe stalno svrstava među najvažnije faktore kod ceđenja. Čistoća…
Ribizle su jedna od najzahtevnijih sirovina za ceđenje sokova zbog visokog sadržaja pektina. Pokušali smo ih cediti u svim glavnim tipovima sokovnika. Evo šta smo saznali.